Hae tästä blogista

torstai 2. huhtikuuta 2015

Kaikki. Todella. -Kulttuuritapahtuman esiintyjien esittelyt

Tällainen on siis Kaikki. Todella. -esiintyjäkaarti. 
Linkki tapahtumaan:

https://www.facebook.com/events/768574256582942/

Lämpimästi tervetuloa ja saa jakaa! :)

Kaikki. Todella. -Kulttuuritapahtuma 25.4. klo 18-02 Turun Kirjakahvilassa

Esiintyjät


Anu Kaaja on käsikirjoittaja ja kirjailija, jonka esikoisteos, novellikokoelma ”Muodonmuuttoilmoitus”, ilmestyi Teoksen julkaisemana helmikuussa 2015. Hänen tekstejään on verrattu muun muassa Picasson Guernicaan ja Luis Buñuelin elokuviin. Hän on käsikirjoittanut myös lyhytelokuvia, teatteriesityksiä ja katuperformansseja.
Artemis Kelosaari on turkulaistunut kirjoittaja, joka tunnetaan myös Suomen ainoana transmaskuliinisena burleskiesiintyjänä. Hänen mielensä muistuttaa kuriositeettikabinettia, ja toisinaan hän ikävöi vanhoja hyviä aikoja, jolloin miehiset miehet käyttivät vielä puuteria ja pitsikauluksia. Hänen kimaltelevia kirjoituksiaan löytyy osoitteesta Hanna Storm kirjoittaa runoja ja esittää niitä performanssien muodossa sekä perinteisemmin lausuen. Lisäksi hän kirjoittaa muita kaunokirjallisia tekstejä kuten novelleja. Keskeisiä aihepiirejä hänen teksteissään ovat sukupuolet, seksuaalisuudet, ruumiillisuudet, ulkopuolisuuden kokemukset ja yhteiskunnan ja erilaisten kontrollimekanismien kritiikki.

facebook.com/hannastormrunot


Aamu Aurora on helsinkiläinen laulaja, pianisti ja lauluntekijä. Hän säveltää ja sanoittaa pääasiassa suomenkielistä pop-jazz-musiikkia. Hän kirjoittaa myös runoja, on kirjoittanut muun muassa lehtiartikkeleita ja harrastaa tanssia sekä valo- ja videokuvausta. 
Kaappo Savi laulaa ja soittaa sepittämiään folk-proge-pop-grunge-soul-rock-keijukaiskansanlauluja useimmiten ihminen ja kitara -pohjalta. Kaapon laulujen olisi tarkoitus auttaa tekemään maailmasta hieman kauniimpi. Hänen musiikkiinsa voi tutustua osoitteissa: 
Internet on Oulun Tuiralta kuulostavaa poetryä: suhinaa, joki ja itse rakennettuja soittimia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti