Hae tästä blogista

maanantai 7. huhtikuuta 2014

 Kirjoituskutsu: Polyamoria

Seuraava zine käsittelee polyamoriaa. Etsimme mahdollisimman monia henkilöitä kirjoittamaan lyhyesti polyamoriaan liittyvistä näkemyksistään ja/tai kokeuksistaan (kohta 1). Korostamme, että tähän ekaan kysymyksenasetteluun voi osallistua, vaikka ei olisi konkreettista kokemusta polyamorisista suhteista. Osallistua voi esim. jos pohtii, olisiko polyamoria juuri oma tapa toteuttaa romanttisia ja seksuaalisia suhteita. Lisäksi etsimme henkilöitä haastateltaviksi (kohta 2). Vastaajat määrittävät polyamorian haluamallaan tavalla.
Tässä tarkemmin:


1. Etsimme kirjoittajia kuvaamaan mielipiteitään ja kokemuksiaan polyamoriasta:


Kirjoita muutamalla virkkeellä mielipiteistäsi ja kokemuksistasi polyamoriasta.

Lisää kirjoituksen loppuun joko etunimesi tai itse keksimäsi nimimerkki ja ikäsi sekä millaisessa suhteessa olet, ja miten perhesuhteesi rakentuvat.

Esim. Iiris 34, avoimessa suhteessa kahden henkilön kanssa, kaksi lasta

Huom! Itse päätät miten ja miten tarkasti määrittelet suhteesi, mutta tietenkin me toimituksessa toivomme, että polysuhteiden kirjo pääsisi mahdollisimman hyvin esiin.

Kirjoitukset lähetetään osoitteeseen qfemzine@gmail.com ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Tarvittaessa tekstejä muokataan yhdessä kirjoittajien kanssa.


2. Etsimme haastateltavia, jotka ovat polysuhteessa. Toivomme  että kaikki osapuolet haluaisivat osallistua haastatteluun, mutta se ei ole aivan välttämätöntä. Haastattelemme suhteissa olevia sekä yhdessä että erikseen.
Polypallossa tulisi olla vähintään kolme ihmistä, muuten sen muotoa ei ole rajattu. Olemme kiinnostuneita nimenomaan suhteista ja niiden rakentumisesta. Siksi emme haastattele pareja, joilla on vapaa tai avoin suhde ja niin sanottuja yhdenillanjuttuja -- täysin vähättelemättä tai määrittämättä näiden suhdemuotojen merkityksiä! Haastattelu voidaan julkaista anonyymisti -- tästä tosin on suhteen osapuolien päästävä yksimielisyyteen. Osan nimiä ei tietenkään voi julkaista, koska siten muutkin osapuolet voivat paljastua.


Yhteydenotot osoitteeseen qfemzine@gmail.com. Yhteydenotot ovat luottamuksellisia.


Parhain terveisin Hanna Storm, QFemZine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti